MDF VOPSIT PREMIUM FRONT MDFCERE OFERTA

MDF Vopsit

MDF Vopsit

/MDF Vopsit
MDF Vopsit2019-01-31T07:53:34+00:00

În comparație cu lemnul masiv, MDF este mai stabil și izotrop, ceea ce înseamna ca proprietatile sale sunt aceleasi în toate directiile. Deoarece lemnul natural are noduri si / sau inele, este mai putin uniform decat MDF. Astfel, MDF poate fi taiat mai precis, evitand astfel despicarea mai bine decât lemnul.

Placile de MDF (medium density fiber) sunt fabricate din lemn tocat marunt, amestecat cu rasini sintetice sau clei, amestecul fiind apoi presat la cald. Rasinile sintetice din MDF îi confera rezistenta la umiditate, iar rasina mentine amestecul de materiale uniform și dens.

MDF este consistent în ceea ce privește rezistența și dimensiunile (spre deosebire de lemnul tare, care se poate extinde / contracta în dimensiune) și poate fi tăiat / modelat bine. Acest lucru se datorează în mare parte proprietăților compozite și izotropice.

Combinând performanta tehnica a MDF-ului cu estetica lemnului masiv sau a lacului decorativ, MDF vopsit este perfect pentru finisarea tamplariei interioare. MDF joaca un rol din ce în ce mai important in lumea designului, layout si tamplarie.